B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

PowerPoint præsentationer, der huskes…

- fordi de kommunikerer relevant information på en enkel og effektiv måde. Den gode præsentation kombinerer korte budskaber med effektfulde illustrationer, fotos og grafik, der støtter klart og præcist op omkring foredragsholderens eller underviserens budskab. B10 udvikler præsentationsmaterialer, der fænger modtageren og huskes længe efter deltagerne er gået hjem.

 

Hvad er en god PowerPoint præsentation?

Den gode PowerPoint præsentation fortæller en visuel historie på en både fængende og velstruktureret måde. Den tager altid sit udgangspunkt i målgruppen, som den også engagerer, fordi indholdet er gennemarbejdet og har et prioriteret budskabshieraki. Og så fremstår præsentationen selvfølgelig topprofessionelt grafisk. B10 udarbejder dine præsentationer, beslutningsoplæg eller foredragsmaterialer helt fra bunden eller på basis af dine eksisterende præsentationer.

 

Kom godt i gang med PowerPoint præsentationer

Uanset, om du skal holde foredrag eller præsentere din virksomhed eller dine produkter for større medarbejdergrupper, kunder eller forhandlere, er der flere overvejelser, der skal gøres, inden man går i gang.
Emner som design, opsætning, brug af animationer, farver, billeder, grafik og ordvalg er elementer, som vi kommer omkring, inden vi udvikler PowerPoint præsentationer. Derudover vil vi meget nøje sætte os ind i modtagerne, så vi kan prioritere og målrette budskaberne, og du ender op med en præsentation, der er tilpasset dit behov, din virksomhed og ikke mindst din målgruppe.
B10 kan både lave PowerPoint skabeloner, der kan bruges af hele organisationen til at udvikle individuelle præsentationer og specifikke præsentationer, hvor både budskaber og grafiske virkemidler tilpasses til den givne lejlighed og målgruppe.

B10 har også stor erfaring i at konvertere konventionelt undervisningsmateriale til effektive e-learningssystemer. Læs mere om e-learning her

 

Brug for præsentationstræning?

Har du brug for gode råd til eller træning i, hvordan du efterfølgende gennemfører selve præsentationen, kan vi også hjælpe. B10 har hjulpet mange ledere til at gennemføre succesfulde foredrag, produktpræsentationer og salgspræsentationer, der ikke gik i glemmebogen hos hverken kolleger eller kunder.

Se cases om PowerPoint præsentationer

 

søren nielsen

Kontakt Søren Nielsen
sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du ønsker en dialog omkring webanalyser og konverteringssporing.