B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

E-learning, der rammer hele organisationen

Udfordringen med at nå alle medarbejdere i en geografisk spredt eller flersproget organisation løses ved at omlægge undervisningen til e-learning – undervisning via et elektronisk medie. Fordelen er, at medarbejderne kan gennemgå kurset på egen hånd, når det passer ind i deres eller dine planer. Eneste krav er en pc, tablet eller smartphone med adgang til internettet.

 

Learning Management Systemer (LMS)

E-learning er også en langt billigere og mere effektiv undervisningsmetode end traditionelle metoder. Og så har du mulighed for hele tiden at følge udviklingen af dine medarbejdere og effekten af kurserne, fordi de præsenteres i et Learning Management System (LMS), der både guider medarbejderne, deres fremgang og flow gennem kurset, men også registrerer resultaterne i et bagvedliggende statistikværktøj. Det giver dig både mulighed for at se hvem, der består kurserne og vurdere kvaliteten af undervisningsmaterialerne. LMS systemerne åbner også op for, at dine medarbejdere kan deltage i diskussioner med andre kursusdeltagere og modtage support fra kursusundervisere undervejs.

 

Hvad er god e-learning?

God e-learning skal være både underholdende, inspirerende, informerende og overbevisende. E-learning kan være udformet som traditionelle powerpoint præsentationer, videoklip eller mere avancerede interaktive programmer. Det væsentlige er, at strukturen er stærk, så logikken holder, og kursisten udfordres, oplever sin egen succes, får mulighed for at reflektere over problemstillinger og oplever en videreudvikling. Derfor vil god e-learning som oftest være opbygget i en kombination af tekst, grafik, lyd, video, animation og interaktion.
Samtidigt skal LMS-systemet have en brugervenlig grænseflade, så det er nemt for dig som kursusudbyder at oprette nye kurser og uploade nyt undervisningsmateriale.

 

Kom godt i gang med e-learning og Learning Management System

B10 har udviklet e-learning og LMS for flere kunder. Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke krav og behov, så du ender med en løsning, der er helt tilpasset dig, din virksomhed og de udfordringer, I står overfor. Vi er med hele vejen og står også gerne stand-by, når undervisningen ruller, så du hele tiden har en livlinje, hvis teknikken skulle drille.
 
Se case om e-learning og Learning Management System

 

søren nielsen

Kontakt Søren Nielsen
sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du vil vide mere om, hvordan e-learning kan være både underholdende, inspirerende, informerende og overbevisende.