B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

SEO - Søgemaskineoptimering, der sender relevante kunder ind på din hjemmeside

Det er et faktum, at 95% af alle søgninger på internettet i Danmark sker via Google. Søgemaskineoptimering (SEO) af din hjemmeside vil derfor skabe større synlighed i søgemaskinerne, og flere kunder vil finde vej til din hjemmeside. Søgemaskineoptimering er den mest omkostningseffektive markedsføring og selv med en lille investering, er du godt kørende ift. at øge trafikken til din hjemmeside.

SEO skal ses som en mere langsigtet indsats end f. eks. online annoncering (SEM). Til gengæld koster hvert klik i Google på din højt placerede hjemmeside ikke en øre; det er derfor investeringen i den grad betaler sig på den lange bane.

 

Kom godt i gang med søgemaskineoptimering/SEO

B10 Marketing tager altid udgangspunkt i både din hjemmeside og forretning, når vi arbejder med søgemaskineoptimering. Står du for at skulle lave ny hjemmeside, hjælper vi dig med at få overført dine gamle sider i en ny struktur, der matcher dine kunders søgninger på nettet. Har du allerede et site, kan vi også gennemgå det for at sikre, at den grundlæggende SEO er i orden. Vi kan både rette elementære SEO mangler, men også give dig forslag til lidt større SEO projekter, der vil styrke trafikken til din hjemmeside. Er du til det mere hard core, hjælper vi dig også med at lægge en langsigtet SEO strategi, der bl. a. indholdsoptimerer alle dine sider og anviser en plan for link building.

Og så holder vi naturligvis øje med dit site, så vi kan se, om søgemaskineoptimeringen hele tiden er tilpasset dine potentielle kunders søgeadfærd.

 

søren nielsen

Kontakt Søren Nielsen
sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du vil opnå større synlighed på søgemaskiner, og få flere kunder til at finde vej til jeres website.