B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

PR & kommunikation

Der er ingen tvivl om, at mediernes indflydelse er enorm, og at det derfor handler om hele tiden at være der, hvor kunderne og diskussionerne er. B10 kan hjælpe dig med at skabe effektive, relevante og troværdige historier om både din virksomhed og dine produkter og placere dem lige der, hvor dine kunder ser dem.


Kom godt i gang med kommunikationsstrategien

Den gode rejse starter med at udarbejde en kommunikationsstrategi, der har stærk sammenhæng med virksomhedens forretningsstrategi. Kommunikationsstrategien definerer jeres budskaber, målgrupper, relevante kanaler samt de konkrete kommunikationsaktiviteter på både den lange eller korte bane. Har I allerede en kommunikationsstrategi, kan B10 rådgive om optimering af denne, ligesom vi selvfølgelig kan hjælpe med at udvikle og eksekvere kommunikationsplanen.


Og så skal der eksekveres

Sammen finder vi de gode historier, der støtter op om strategien. Dem omsætter vi til rammende ord og billeder. Medierne kan være pressemeddelelser (PR), pressekampagner, content marketing-kampagner og indhold til social medier. Vi hjælper gerne med distribution til de mest effektive medier til netop dit budskab – og som beslutningstagerne i din målgruppe bruger.


Effektmåling og resultater

Processen stopper ikke her. Vi måler og evaluerer naturligvis effekten af pressekommunikationen, deler resultaterne med jer og justerer aktiviteterne, så ressourcerne altid bruges på det, der giver de bedste resultater.

Vores fokus er altid at sikre jeres virksomhed størst synlighed, troværdighed og sympati – og derved størst mulige succes på den lange bane.

Se cases om PR & kommunikation

 

søren nielsen

Kontakt Søren Nielsen
sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du ønsker en dialog omkring webanalyser og konverteringssporing.