B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

Super Joomla! webudvikler

Ønsker du, at blive en del af et succesfuldt marketingbureau i Randers? Så er her en fantastisk mulighed for den rette kandidat. Det kræver, at du har en professionel erfaring fra bureau eller større virksomhed med etablering, drift og udvikling af websites i Joomla!.

 

Virksomheden

B10 MARKETING er et full-service marketingbureau med speciale i byggeri, teknik og industri. Bureauet er velkendt i branchen og anses for eksperter indenfor sit felt. B10 fremstår som en solid virksomhed med rigtig gode medarbejderforhold, et godt ry i branchen med hovedkontor i indbydende omgivelser i det centrale Randers. Du får din daglige gang på kontoret sammen med 9 seriøse og humoristiske kollegaer, heraf to webudviklere.

Jobbet

Du arbejder som Joomla! Webudvikler, og du vil få en bred kontaktflade hos bureauet. Du arbejder sammen med dine kollegaer, og vi forventer, at du er skarp til:

• Etablering, programmering og implementering af komplette websites, primært i Joomla!

• HTML5, CSS3 og Javascript

• Etablering og programmering af delelementer til bestående web-løsninger

• Viden om de nyeste trends inden for webudvikling

• Programmering af templates i CMS løsninger

• Opsætning og håndtering af DNS

• Kendskab til opsætning af sporingsværktøjer

 

Derfor er det et ultimativt krav, at du i dag er super skarp til webudvikling i Joomla! og kan vise egne fremstillede indbydende websites frem. Du er indstillet på at arbejde med forskellige teknologier i det hele taget, afhængig af den enkelte kundes behov og ønsker.

Du brænder for at blive en del af et mindre bureau, hvor aktivitetsniveauet er højt, og det er udviklende og sjovt at gå på arbejde. Du er flydende på dansk i skrift og tale. Du har et sikkert grafisk øje med tæft for implementering af layouts, der sikrer elegante og veldisponerede websites. Du mestrer hele processen fra igangsætning af et websiteprojekt til endelig levering til kunden.

 

Interesseret?

Så ring på 87 10 67 67 eller send en ansøgning til direktør, Søren Nielsen på  sn@b10.dk og overbevis os om, at du er vores nye webudvikler.