B10 MARKETING A/S

◾ Niels Brocks Gade 14 B
DK-8900 Randers C

◾ Vestagervej 1
DK-2100 København Ø

T: +45 87 10 67 67

Teknisk information, der er skruet godt sammen

– og gør det komplicerede overskueligt og let forståelig. B10’s kompetence og erfaring på dette område er unik. Formidling af teknisk information beror på B10’s evne til dels at strukturere større mængder af information og data, dels at visualisere og verbalisere budskaberne på en måde, som gør det let at forstå for modtageren.

 

Strukturering af data

Strukturering af komplekst datamateriale eller informationsmateriale i det hele taget kan være svært at overskue, men er ofte helt centralt for at et projekt fra start bliver overskueligt. B10 hjælper virksomheder med at strukturere svært tilgængeligt data, så det bliver overskueligt præsenteret i form af teknisk information eller digital byggevareinformation – både for virksomhedens egne ansatte, men også for kunderne.

 

Udgangspunktet er altid brugerens behov

Udvikling af teknisk information, hvad enten det er til trykte eller onlinebaserede løsninger, tager altid afsæt i hvad modtageren skal bruge det til. Det væsentlige er, at logikken set med brugerens øjne et tydelig og overskuelig uden at virksomhedens produkter og løsninger kompromitteres. Vi har stor erfaring med at digitalisere byggevareinformationer, så kunderne nemt finder frem til præcis de informationer, der er relevante for dem.

 

Kom godt i gang med datastruktureringen

Processen starter med, at vi sammen definerer både jeres kunders og egne behov: Hvem skal bruge informationerne, hvad skal de bruge, og i hvilken form giver det mening at præsentere dem i? Derefter tager B10 fat på opgaven at strukturere informationen og visualisere budskaberne, så brugerne nemt kan finde rundt i informationsmængden.

søren nielsen

Kontakt Søren Nielsen
sn@b10.dk / 87 10 67 67
hvis du vil vide mere om hvordan god teknisk information skal skrues sammen.